TARG

Aveti bilet scris cu ce incape intr-o casa? Bun, atunci intrati si faceti numaidecat dreapta. Acolo sunt tinerii de la Psyhealth care va ofera tratatament pe masura sanatatii mentale. Ei stiu exact cum sta treaba dupa cum va scrieti pe foaie. Dar nu va speriati, totul ramane secret. Munca lor asidua este menita sa usureze norii grei si sa va puna instant un zambet pe fata. De acum un an s-au adunat sa puna de colaborari pentru proiecte intru facerea de sens si semnificatie. Ce sa ne mai ascundem atata dupa deget? Suntem toti cel putin irationali in cautare de sens. 

Facebook: Psyhealth

De obicei, in debara se pun și se cauta borcane, haine, oale si alte vechituri, dar in Debaraua lui Radu Muresan nu se respecta nicio regula.  Acolo, daca intri, iesi cu totul schimbat. Ori te schimbi la fata din pricina preturilor mici si a reducerilor, ori datorita frumosilor flacai de acolo. Daca nu ati aflat nimic nou, atunci treceti pe la coltul debaraleide la FEST:IN ori chiar pe la “Deba”, din Piata Muzeului. 

Facebook: Debara 

Cand Mirela Grindean a auzit ca festivalul in casa tine 3 zile si 3 nopti a spus ca neaparat trebuie sa vina cu pijamale N.A.N.I la noi. De ce? Pentru  ca N.AN.I. alunga plictiseala din dormitor si din casa cu multe culori si pattern-uri indraznete, materiale body friendly si modele crossgender. N.AN.I. este uniforma indispensabila pentru o calatorie in lumea viselor, placerea de a te simti confortabil in fata televizorului, de a sporovai cu prietenele la un cappuccino sau inocenta unei batai cu perne. Indisbensabil la FEST:IN.

Facebook: N.A.N.I 

Pe Ana-Maria Gruia, daca o cunoasteti, ea face parte din A&V Art Studio. Daca n-o cunoasteti inca, sa stiti ca va putem spune acelasi lucru. Face tablouri si se muncește la lucrari de grafica (linogravura) dar va face si capul calendar pe 2014 daca o intalniti. Asa ca faceti bine si ascundeti-va de ea, desi o sa fie peste tot.

Site: Ana-Maria Gruia   Facebook: A&V Art Studio

In dreapta ei, daca va uitați din partea dansei, va sta Miss Tianna, care si-a platit om ca sa-i expuna mesterelile. Nu cumparati, ca nu are pentru toata lumea. Intrebati frumos de sanatate, ce mai face, unde e, ca degeaba va luați de el. El va va raspunde politicos sa mergeti in alta parte daca nu-i cumparati margelele sau chiar papionul de la gat.

 Facebook: Miss Tianna Accessories 

Noi spunem ca, daca nu e ocupata deja, odata cu FEST:IN, Pataki Elisabeta se ocupa. Se ocupa cu realizarea de accesorii de par, bratari si alte cele lucrate de mana sufletului si colorate ca-n tarile cele mai calde din Univers. Ea zice ca le colorează psihedelic. Noi spunem ca e modestă. Dar despre asta, originalitate si altele veti afla exact din gura ei.

Facebook: Caravana Handmade

Szabo Edith, sau Juci, pentru prieteni, recicleaza. Si nu altceva decat haine vechi si materiale care ajung minunate accesorii. Pe langă asta, mai face cate una-alta cum ar fi cusutul, crosetatul si brodatul. Se pricepe la tehnici diverse: noduri, incretit, lipit, pictat si nu numai. Asa ca, daca ai bucăti faine de sarmă, lemn, plastic, sticla, materiale sau orice altceva ce se poate recicla, poti sa te intelegi cu Juci si sa te alegi cu piese unicate: inele, cercei, coliere si cate si mai cate.

Viviana Toșa este, daca putem spune, acest encicloped al targului din cadrul FEST:IN. Daca a inceput cu ceramica si a trecut incet prin amenanjari interioare, apoi pictura murala, la final a ajuns si s-a oprit la designul de bijuterie. Se joaca cu inspiratia, care de obicei ii sade cuminte la degetul mic si duce o lupta grea intre originalitate si “purtabilitate”.

Site: Viviana Toșa  Facebook: A&V Art Studio

De 3 ani produce pe banda rulanta frumoasele bijuterii ce-i aduc și painica cu semințe pe masa. Georgiana Lungu face minuni din rasina, sticla si bronz, dar ne ameninta ca pregateste noi materiale pentru viitoara colecție, daca vrem sa-i spunem astfel. Noi o credem pe cuvant și va invitam sa fiți curioși la ceea ce mestereste, daca nu o credeți.

Site: www.felicitystore.ro   Facebook: Georgiana Lungu 

Zici Cristina Florian si ti-e destul. Daca vrei sa comentezi in plus, te ia la foarfeca și piaptan. Asta va și face ea timp de 3 zile la FEST:IN: va coafa oameni curioși. Pe vorbe dulci si pe veselie. Iar pe-acele fete curajoase indata le si machiaza cat ai zice festival. Asa ca, daca vrei sa fii ca ea, ori chiar cu un breton mai normal, n-ai decat sa ocupi un loc in fața ei, cu spatele la mandruța.

Suport tehnic si moral: 10 lei cu acces la toate activitatile si evenimentele pe zi.

Leave a comment