ATELIERE

In cadrul FEST:IN, atelierele desfasurate sunt gratuite. Insa, locurile pentru o parte dintre ele  sunt limitate. Atelierele care nu apar descrise in aceasta sectiune, dar apar pe program, nu impun o restrictie de acces. Pentru inscrieri, va rugam sa ne scrieti un email la adresa: festin2014@gmail.com. Se aplica regula “primul venit, primul servit” si va vom confirma inscrierea in maxim 24 de ore. Va rugam sa ne scrieti in email urmatoarele: atelierul de care sunteti interesat, numele si prenumele, varsta, datele de contact (adresa de email si numarul de telefon), motivatia pentru participare (una/doua fraze).

Va asteptam cu drag!

Vineri 31 ianuarie

ora 18:00-20:00Atelier de jonglerie, cu Juggling Cluj – maxim 15 participanti

Descriere: Noi vrem sa inspiram oamenii si sa ii determinam sa vada ca orice fel de vis poate deveni realitate prin munca si pasiune. Echipa noastra desi este formata din multi tineri cu viziuni diferite, reusim functionam perfect impreuna prin pasiunea comuna: jongleria, in multiplele sale forme. Citandul pe Ronald Graham, Juggling is sometimes called the art of controlling patterns, controlling patterns in time and space. Va asteptam sa jonglam impreuna! (Claudiu Doringa)

Sambata 1 februarie

ora 15:00-18:00Atelier de space painting, cu artistul grafic Kero – maxim 15 participanti  

Descriere: Uneori premeditat, dar de cele mai multe ori spontan, instinctiv, creez si imi expun lucrarile in locuri nonconformiste, in locuri in care oamenii nu se asteapta sa vada arta, astfel, reusesc sa abordez spatiile publice ca pe propriul meu atelier, nelimitate spatii albe. In opinia mea, locul creatiei este esential, reprezentand elementul fundamental al unei piese de arta- ma inspira iar locul devine un context pe care ideea se aplica.  Ce este space paintingul? Pai…space paintingul este o tehnica de desen impresionanta care surprinde spectatorul la actul creatiei prin rapiditatea cu care sunt desenate tablourile si usurinta cu care sunt realizate efectele realiste surprinse in detaliile peisajului (Kero)

Duminica 2 februarie

ora 16:00-18:00Atelier de teatru “Descoperirea propriului clovn”  cu actorii Oana Mardare si Doru Talos – maxim 14 participanti

Descriere:  Ce este clovnul? Drept raspuns, fiecare e indemnat sa joace jocul adevarului: cu cat este mai mult el insusi, prins in flagrant delict in slabiciunea sa, cu atat este mai amuzant. Nu e vorba de un rol, ci de inocenta care exista in fiecare si care se manifesta cu ocazia „rateului”. Clovnul este cel care sufera tot timpul „rateuri”, care da gres. Prin acest esec, el isi dezvaluie natura umana profunda, care ne emotioneaza si care ne face sa radem. Fii ingenuu, vulnerabil, neindemanatic, curios, visator, entuziasmat. Si vom rade cu tine! (Oana Mardare)

ora 18:00-19:00Atelier de dezvoltare personala cu psihologii de la Psyhealth – maxim 16 participanti

Descriere: Credem in oameni creativi care indraznesc sa se cunoasca și de aceea te provocam sa iesi din zona ta de confort, sa te lasi purtat de propriile emotii si ganduri si astfel sa descoperi, sa te descoperi si sa ii descoperi pe cei de langa tine. Ne gasesti in cadrul Festivalului FEST:IN, atat cu activitati ce vor avea loc pe parcursul zilei de duminica, dar si sub forma unui atelier de dezvoltare personala ce se va desfasura duminică de la ora 18. Tu aduci multa deschidere si dorinta de a explora, iar noi te asteptam cu exercitii dinamice si cu mult sens. (Emilia Veresezan)

Leave a comment